Ordförklaring

CMS, Publiceringsverktyg = Content Management System (= publiceringsverktyg). Ett system som gör att du själv enkelt kan göra dina ändringar direkt i webbläsaren, på din egen dator. Joomla är ett av världens mest använda och bästa CMS.

Joomla = Namnet Joomla kommer från det swahiliska ordet Jumla som betyder "alla tillsammans"!

Open Source = Öppen källkod. Det betyder att du är fri att läsa och ändra koden i ett program så att det passar dig. Öppen källkod medför bl.a. att du slipper betala dyra licenser i slutänden.

Style-IT Media webbyrå arbetar sedan 2006 som Joomla!-konsult.

Joomla! CMS — prisbelönt publiceringsverktyg

Skriv ut Skicka sidan

Kostnadsfritt och kraftfullt publiceringsverktyg

Med Joomla! CMS får du ett av marknadens bästa och mest använda publiceringsverktyg för att sköta din hemsida själv. Systemet är ett Open Source-program (öppen källkod) och helt kostnadsfritt att använda. Joomla! är oerhört flexibelt och används för att göra allt från enklare hemsidor till komplexa företagsapplikationer för webben. Programvaran används och förbättras dagligen av tiotusentals systemutvecklare över hela världen.

Joomla! CMS är ett av de mest nerladdade på webben

Joomla! är ett av dagens bästa, mest kraftfulla och mest nerladdade CMS. Varje månad laddas det ner mer än 400 000 installationer! Det finns fler än 50 000 utvecklare som hänger sig åt att oförtrutet förbättra systemet och tillföra ännu större funktionalitet!

Joomla! har för närvarande över 160 000 registrerade medlemmar och är troligen det största och mest välbeprövade webbpubliceringsverktyget på marknaden idag. Besök gärna Joomla! CMS egen webbplats: www.joomla.org.

Det vann 2007 för andra året i rad första pris för världens bästa Open Source CMS i PHP.

Koppla till fler funktioner efter hand

Med Joomla! följer möjligheten till ett stort antal kostnadsfria tilläggsprogram (plugins) för olika ändamål. Dessa kan enkelt kopplas till systemet efter hand som ditt företags behov förändras.

Om du inte har så stort behov av en stor webbplats just nu kan du starta med en mindre och bygga till efter hand. Din hemsida växer på så sätt i takt med ditt företag och dess förutsättningar. Joomla! är oerhört flexibelt och skalbart och kan byggas till på ett enkelt sätt.

Sökmotorvänligt och smidigt med Joomla!

Systemet är sökmotorvänligt och följer W3C-standard vilket kort innebär att innehåll och design är åtskilda. Det finns många andra fördelar, som att du kan ha olika användare med olika rättigheter att redigera webbsidan. Du kan ha olika layout på varje sida eller skapa en medlemsdatabas. Möjligheterna är oändliga.

Kontakta oss redan idag om du vill veta mer!

Klicka på flikarna nedan för att läsa mer.

 

 

Hemsidor & övrig webbutveckling

Hemsidor
Publiceringsverktyg
E-handel/Nätbutik
Flash
Style-IT Media webbyrå i Mariefred, Mälardalen bygger hemsidor i det prisbelönta CMS-systemet Joomla, som är både sökmotorvänligt och användarvänligt. Vi bygger funktionella hemsidor för företag, organisationer och föreningar samt privatpersoner. Webbutveckling i stora och små webbprojekt med open source. Webbdesign, struktur och annan utformning görs så att din hemsida blir anpassad efter din målgrupp och ditt företags profil. En genomtänkt webbdesign ger en välstrukturerad hemsida med ett lättillgängligt innehåll och snygg layout. Kontakta oss gärna så berättar vi mer om hemsidor »
Style-IT Media
Hammarvägen 50
647 30 MARIEFRED
Tel: 070-668 53 06
E-post: info@style-it.com
© 1999-2024 Style-IT Media webbyrå. Vi hjälper företag att synas på webben!