En av våra kunder säger...

Style IT Media har skapat vår hemsida. Som nystartad organisation är det viktigt med all hävstångskraft man kan få. (...) Tror du vi är nöjda? (...)

Peter Abramsgård
Director, Passion for People

Läs hela citatet!

Ett publiceringssystem bör vara säkert, funktionellt och smidigt. Och gratis! Det CMS Style-IT Media webbyrå i Malmö använder är Open Source och helt kostnadsfritt att använda.
Style-IT Media webbyrå arbetar sedan 2006 som Joomla!-konsult.

Style-IT Media Webbyrå

Style-IT Media
Adress:
Hammarvägen 50
647 30 MARIEFRED

E-post: Denna e-postadress är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen.
Telefon: 070-668 53 06
http://www.style-it.com

Information: Style-IT Media är webbyrån som arbetar med webbutveckling av hemsidor i Joomla! CMS. Du får en nyckelfärdig webblösning anpassad för ditt företag och din målgrupp. Kontakta oss gärna redan idag så berättar vi mer!

 

Hemsidor & övrig webbutveckling

Hemsidor
Publiceringsverktyg
E-handel/Nätbutik
Flash
Style-IT Media webbyrå i Mariefred, Mälardalen bygger hemsidor i det prisbelönta CMS-systemet Joomla, som är både sökmotorvänligt och användarvänligt. Vi bygger funktionella hemsidor för företag, organisationer och föreningar samt privatpersoner. Webbutveckling i stora och små webbprojekt med open source. Webbdesign, struktur och annan utformning görs så att din hemsida blir anpassad efter din målgrupp och ditt företags profil. En genomtänkt webbdesign ger en välstrukturerad hemsida med ett lättillgängligt innehåll och snygg layout. Kontakta oss gärna så berättar vi mer om hemsidor »
Style-IT Media
Hammarvägen 50
647 30 MARIEFRED
Tel: 070-668 53 06
E-post: info@style-it.com
© 1999-2024 Style-IT Media webbyrå. Vi hjälper företag att synas på webben!