Företaget är medlem i ...

tyle-IT Media webbyrå i Malmö är medlem i Business Network Öresund
Hamnens  Företagargrupp
Style-IT Media webbyrå i Malmö är medlem i Företagarna

Om Style-IT Media webbyrå

Skriv ut Skicka sidan

Webbyrån med kunniga medarbetare

Style-IT Media i är webbyrån som arbetar i ett brett nätverk med kunniga utvecklare, kvalificerade specialprogrammerare, grafiker, fotograf, översättare och webbhotell. Du får tillgång till bred kompetens och erfarenhet, dina kostnader hamnar på rätt nivå.

Webblösningar sedan 1999

Företaget startades 1999 och arbetar med utveckling av hemsidor för företag, organisationer och föreningar. Som kund hos oss har du tillgång till ett kunnande som bygger på lång erfarenhet inom webbutveckling.

Som kund kan du få hjälp med att migrera från en gammal hemsida till ett nytt CMS-system som t.ex. Joomla eller Wordpress. Vill du starta en ny webbutik eller migrera från t.ex. Virtuemart 1.1 eller 2.0 till Virtuemart 3+ så kan du bara slå oss en signal för mer info.

23-år som webbyrå!

Våren 2023 blir det 24 år sedan Style-IT Media startades i Malmö. Det är en lång tid för en webbyrå i en bransch där utvecklingen går otroligt snabbt och många företag kommit och försvunnit igen.

Vi delar gärna med oss av vår långa erfarenhet av webbdesign till de kunder som önskar lyfta sina webbprojekt. Kontakta oss redan idag för tips & råd eller ett gratis kostnadsförslag!

Trygghet som kund

Vi vill att du ska bli helt nöjd eftersom vi eftersträvar långsiktiga relationer med våra kunder. Det innebär att vi gärna ser att du hör av dig vid frågor eller problem som uppstår även när det gäller avslutade projekt.

Joomla!-konsulter sedan 2006

Vi arbetar sedan 2006 som Joomla!-konsulter. Vi föredrar Joomla! eftersom det är enkelt för våra kunder att arbeta i och lätt att utveckla efter behov. Joomla! är open source(= öppen källkod) och därmed licensfritt och helt kostnadsfritt att använda.

Det är flexibelt, användarvänligt, framtidssäkert och skalbart. Dessutom finns det lösningar för i stort sett alla behov. Behöva bygga ut din hemsida med en webbshop eller kunna visa upp den på flera olika språk, ja, då finns det redan tilläggsprogram som vi kan installera på din hemsida för just dessa ändamål. Det finns tusentals add-ons för de mest skilda behov. 
Läs mer om fördelarna med ett Joomla! CMS!

 

 
Mer om våra produkter & tjänster:

Hemsidor & övrig webbutveckling

Hemsidor
Publiceringsverktyg
E-handel/Nätbutik
Flash
Style-IT Media webbyrå i Mariefred, Mälardalen bygger hemsidor i det prisbelönta CMS-systemet Joomla, som är både sökmotorvänligt och användarvänligt. Vi bygger funktionella hemsidor för företag, organisationer och föreningar samt privatpersoner. Webbutveckling i stora och små webbprojekt med open source. Webbdesign, struktur och annan utformning görs så att din hemsida blir anpassad efter din målgrupp och ditt företags profil. En genomtänkt webbdesign ger en välstrukturerad hemsida med ett lättillgängligt innehåll och snygg layout. Kontakta oss gärna så berättar vi mer om hemsidor »
Style-IT Media
Hammarvägen 50
647 30 MARIEFRED
Tel: 070-668 53 06
E-post: info@style-it.com
© 1999-2024 Style-IT Media webbyrå. Vi hjälper företag att synas på webben!