Ett publiceringssystem bör vara säkert, funktionellt och smidigt. Och gratis! Det CMS Style-IT Media webbyrå i Malmö använder är Open Source och helt kostnadsfritt att använda.

Om webbplatsen

Skriv ut Skicka sidan

Webbplatsen är gjord i Joomla!

Style-IT Media webbyrå i Mariefred - Malmö använder gärna Joomla! för utformning av webbplatser. Fördelarna är många men framför allt tycker vi om flexibiliten och enkelheten. Att lägga till menyer, övrigt innehåll och att koppla till fler funktioner är fantastiskt smidigt.

Är du också intresserad av en Joomla!-sajt med skräddarsytt utseende?
Kontakta oss för ytterligare information.

Webbläsare

Webbplatsen visas allra bäst i en modern webbläsare som har stöd för standarderna, exempelvis de senaste versionerna av Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera eller Safari.

Här kan du hämta senaste versionerna av webbläsare:
Internet Explorer
Mozilla Firefox
Opera
Safari

Fönster

Alla länkar som går till externa webbplatser öppnas i separata fönster.

Öka textstorleken

Om du tycker att texten på sidorna är för liten eller för stor kan du enkelt ändra den med din webbläsares inbyggda funktioner. I de flesta moderna webbläsare gör du detta genom att hålla nere Ctrl-tangenten och snurra på mushjulet. I annat fall hittar du alternativ för att ändra textstorlek i webbläsarens menyer.

Frågor, tips eller synpunkter?

Har du frågor eller synpunkter om webbplatsen
Kontakta Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den Den här e-postadressen är skyddad från spam bots, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den

 

Hemsidor & övrig webbutveckling

Hemsidor
Publiceringsverktyg
E-handel/Nätbutik
Flash
Style-IT Media webbyrå i Mariefred, Mälardalen bygger hemsidor i det prisbelönta CMS-systemet Joomla, som är både sökmotorvänligt och användarvänligt. Vi bygger funktionella hemsidor för företag, organisationer och föreningar samt privatpersoner. Webbutveckling i stora och små webbprojekt med open source. Webbdesign, struktur och annan utformning görs så att din hemsida blir anpassad efter din målgrupp och ditt företags profil. En genomtänkt webbdesign ger en välstrukturerad hemsida med ett lättillgängligt innehåll och snygg layout. Kontakta oss gärna så berättar vi mer om hemsidor »
Style-IT Media
Hammarvägen 50
647 30 MARIEFRED
Tel: 070-668 53 06
E-post: info@style-it.com
© 1999-2024 Style-IT Media webbyrå. Vi hjälper företag att synas på webben!