Hemsidor — Webbsidor

Skriv ut Skicka sidan

Professionella hemsidor

Style-IT Media producerar professionella hemsidor för företag, organisationer och föreningar samt privatpersoner.

Vill du förverkliga ditt webbprojekt, stort som litet! Kontakta oss idag så kan du få råd och tips om hur det kan gå till och ett kostnadsförslag.

Hemsidor - webbsidor för alla behov

Du får en hemsida byggd i Joomla! ett s.k. CMS (webbpubliceringsverktyg) som gör att du själv enkelt kan uppdatera din webbsidor när du önskar. Du slipper vara hänvisad till att be andra göra nödvändiga ändringar på din webbplats — sådant som alltför ofta inte ens blir av. Du kan lätt ändra öppettider, kontaktdata eller något annat helt själv. Du behöver inga förkunskaper i html! Och skulle det vara så att du föredrar att vi gör de löpande uppdateringarna, så går det förstås också bra.

Utformning och webbdesign

Webbdesign, struktur och annan utformning görs så att din hemsida blir anpassad efter din målgrupp och ditt företags profil. Du kan välja mellan ett antal färdiga mallar eller så skräddarsyr vi din hemsida efter dina specifika behov. Alla våra hemsidor är användarvänliga, sökmotorvänliga, har funktionell webbdesign och är utformade enligt W3C-standard.

Om du behöver hjälp med text- och/eller bildbehandling så ordnar vi det också.

Kontaktformulär och sökmotor ingår

Kontaktformulär, sökmotor och statistik ingår i alla våra webblösningar. Dina besökare kan på ett enkelt sätt kontakta dig och utföra sökningar på din hemsida. Du ser de tio mest välbesökta sidorna på din webbplats och antal besök på respektive sida.

Starta med en enklare hemsida, bygg ut efter hand

Det är enkelt att bygga ut våra hemsidor. Du kan starta med en enklare hemsida och bygga ut efter hand som behovet uppstår. Det finns ett stort antal avancerade tilläggsprogram (plugins) att välja mellan — exempelvis kalender, nyhetsbrev, fotogalleri, funktioner för flerspråkig webbplats, webbshop/e-handel m.m. De är kostnadsfria liksom Joomla!, som är det CMS-system vi använder för att skapa webbplatser!

Domäner och webbhotell

Vi kan även hjälpa till med domänregistrering, ompekning och webbhotell. Vi har tillgång till ett av Sveriges modernaste webbhotell.

Support och utbildning

Vid leverans ingår support och utbildning för att komma igång.

Webbdesign är inte bara ett häftigt utseende

För oss är webbdesignen viktig och omfattar bl.a. ett tilltalande utseende, intuitiv navigering och naturligtvis att innehållet lyfts fram på ett ändamålsenligt sätt.

En genomtänkt webbdesign ger en välstrukturerad hemsida med ett lättillgängligt innehåll och snygg layout som anpassats efter företagets egna profil.

Bra webbdesign understryker budskapet

Webbdesignen ska vara en grund för budskapet, inte tvärtom.

Med en bra webbdesign blir din hemsida intuitiv och lättnavigerad. Besökaren behöver inte fundera eller leta efter den information hon söker eftersom innehållet presenteras överskådligt och på ett enkelt sätt.

 

Hemsidor & övrig webbutveckling

Hemsidor
Publiceringsverktyg
E-handel/Nätbutik
Flash
Style-IT Media webbyrå i Mariefred, Mälardalen bygger hemsidor i det prisbelönta CMS-systemet Joomla, som är både sökmotorvänligt och användarvänligt. Vi bygger funktionella hemsidor för företag, organisationer och föreningar samt privatpersoner. Webbutveckling i stora och små webbprojekt med open source. Webbdesign, struktur och annan utformning görs så att din hemsida blir anpassad efter din målgrupp och ditt företags profil. En genomtänkt webbdesign ger en välstrukturerad hemsida med ett lättillgängligt innehåll och snygg layout. Kontakta oss gärna så berättar vi mer om hemsidor »
Style-IT Media
Hammarvägen 50
647 30 MARIEFRED
Tel: 070-668 53 06
E-post: info@style-it.com
© 1999-2024 Style-IT Media webbyrå. Vi hjälper företag att synas på webben!